Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zenebohoc
tag
válasz
BluEyes
üzenetére
BluEyes és Bambano!
Köszönöm a gyors válaszotokat.
Egy Yamaha hangkariról és egy Asus TV-video kártyáról van szó.
Tudom mindkettő idejét múlt, de ragszkodnék hozzájuk. Egyik a költség. Most feccoltam némi pénzt új gépbe, nem mindegy, hogy mennyit tudnék áthozni a régiből. A másik ok még fontosabb. A Yamaha kártyának egyszerűen SZUPER a hangzása.
A kártyák jelenleg is működnek XP alatt az új gépben egy nagyon lebutított üzemmódban, az XP által felajánlott driverekkel. A letöltött fejlettebb meghajtókkal nem működok hobátlanul egyik kártya sem.
A levelem megírása óta „okosodtam” is. Ha jól értettem az emulátor olyan program mellyel fejlettebb op.rendszeren lehet régi progikat futtatni. Nekem másra lenne szükségem, valami Virtualis gép kéne, amelyet a következő módon lehetne használni:
Alaplap a neki megfelelo driverekkel vagy XP, vagy Linux.
Ebben az alaplapban ülnek szeretett kártyáim. Elindítok egy ablakot, melyben installálom a Win98-t a normál telepítőjével, majd felteszem a kártyák telepítőit. És minden működik babán (az említett abalakban). Létezik ilyen megoldás?
Várom válaszotokat.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest