- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
válasz
Major Major #8850 üzenetére
root@slax:/mnt/sda1# rm -r WINDOWS.0
erre a kapott üzenetek:
rm: cannot remove directory `WINDOWS.0/system32/config/systemprofile/SendTo': Directory not empty
rm: cannot remove directory `WINDOWS.0/system32/config/systemprofile/Start Menu/Programs': Directory not empty
rm: cannot remove directory `WINDOWS.0/Web/Wallpaper': Directory not empty
rm: cannot remove directory `WINDOWS.0/assembly/GAC_32/System.EnterpriseServices/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a': Operation not supported
rm: cannot remove directory `WINDOWS.0/assembly/GAC_MSIL/IEExecRemote/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a': Operation not supported
rm: cannot remove directory `WINDOWS.0/Media': Directory not empty -
perempe
veterán
válasz
Major Major #8850 üzenetére
Most "root@slax:~#"-ot ír ki. hogyan válthatok a konsole-ban át a merevlemezemre?
A konqueror-ban ezt írja, amikor belépek a mappába:
system:/media/sda1/Documents and Settings/Rendszergazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyermek PC játékok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest