- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LuiT
aktív tag
Én sem akartam frissiteni drivert. Először egy voodoo 3 3000 vga volt a gépemben, amit állítólag eléggé támogatott hardver a Linux részéről, de nem így volt.
2D-ben minden oké, de egy 3D-s játék sem indult el. Hiába kapcsoltam be a 3D-s támogatást, akkor is azt a hibaüzit kaptam hogy nincs 3D-s vga a gépemben.
Ekkor úgy döntötttem hogy váltok egy Geforcra, hátha..., de nem így lett.
Először is amint kicseréltem utána a Linux bemondta az uncsit. Grafikus felület nem indult, csak valami logint és jelszót kért, amiket hiába is pötyögtem be, mindig incorrekt volt számára.
Újratelepítést követően letöltöttem 2 nvidia drivert is, de hiába, mert ez nekem még egy kicsit magas.
Ellenben még egy problémám volt a megjelenítéssel kapcsolatban, mégpedig az hogy a képernyőbeállításokat sosem tartotta meg, vagy totál elállítódott újraindítást követően.
Azt meg végképp nem értem, hogy miért nem lehet azonnal a képernyő beállításait érvénybe léptetni, miért kell ahoz újraindítani.
Bár teljesen feleslegesen, mert úgy sem maradt meg a beállításom, soha.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Elemlámpa, zseblámpa
- 24 Hours of Le Mans
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest