Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Nálam az fglrx (ati) telepítésével nem szokott gond lenni...
...viszont van egy nVidia-s gép, amire sehogysem akart felmenni a driver, de már arra is gondoltam, lehet, hogy a kártya szar... 2D-ben működik....szóval én egyiket sem látom sokkal "szarabbnak" mint a konkurens gyártóé...
Szerk.: Nekem a régebbi videokártya miatt nem volt jó a kattintgatós megoldás és kellett az ati-hoz mennie érte, újabb kártyákkal elvileg az is met volna (ki is írta, hogy ez a baja).
Az nVidia, ami nem működik momentán, szintén egy régebbi kártya.
Ja, és tényleg kiadhatnák ezeket a drivereket nyíltként...
...de egyhamar biztos nem fogják... -
Jester01
veterán
Egy másik kollega meg az ati 9600-al szopik, mert a full hardveres gyorsítás rosszul működik és/vagy fagy. Nekem is az x550 kapásból fagy, ha 3d-be kapcsolok. Nvidia 6600GT illetve 8600M-GT meg simán megy. Azt hiszem erre mondják, hogy egyik kutya másik eb, avagy YMMV.
Az lenne a jó, ha mindkét driver open source lenne. Nem is tudom, hogy áll az ati a dokumentáció publikálásával, vajon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 10
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mikrotik routerek
- Goddess of Victory:Nikke
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Battlefield 5 PC SteelBook és játék
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest