Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpityu2
addikt
válasz
GrandeP
üzenetére
Nem vagyok oda a linuxtól, azért időnként kipróbálok egyet-egyet. Általában az első "fordíts újra a kernelt" típusú problémánál leszedem a disztrót és a helyét behintem sóval..
Nemrég feltettem a Kiwi linuxot, ez egy Ubuntu alapú magyar és román nyelvet preferáló disztró (persze az angol mellett), és teljesen meg vagyok elégedve vele. A másik ami nagyon megteszett az a pendrive-ra optimalizált Puppy Linux. Igaz hogy full angol, de csak 90MB induláskor, varázsló segíti a pendrive-ra való telepítést és méretéhez képest meglepően pofás és használható. -
rtom
senior tag
válasz
GrandeP
üzenetére
Kezdő linuxosnak ajánlat:
linux kezdőknek topic
ubuntu topic
milyen linux-os progi topic
Ezekben olvasgatva kapsz választ a kérdéseidre.Egyszerre 2 OS: virtuális gépen (pl. virtualbox) futtatva megoldható.
Szerk.: no, ezzel is lemaradtam, kell nekem ilyen sokáig írogatni ...
-
Vladi
nagyúr
válasz
GrandeP
üzenetére
Ez mind megoldható, mindenre van jó program. Nézd meg a milyen linuxos program ami.. című topikot. Egyébként meg a választott disztró biztos szállít ilyen programokat. Ja igen disztró:
Válassz egy disztrót és kezd el megismerni.A két oprendszer megoldható. Virtualizáció a folyamat. qemu például.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Nemrég feltettem a Kiwi linuxot, ez egy Ubuntu alapú magyar és román nyelvet preferáló disztró (persze az angol mellett), és teljesen meg vagyok elégedve vele. A másik ami nagyon megteszett az a pendrive-ra optimalizált Puppy Linux. Igaz hogy full angol, de csak 90MB induláskor, varázsló segíti a pendrive-ra való telepítést és méretéhez képest meglepően pofás és használható.