Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
válasz #51736960 #461 üzenetére
Ejgen, ez így van.
Nem megy rajta a Need4Speed 10, tehát szar. Különben is, a zixpé jobb, mer mindenki azt használja és az összes havernak az van. A Linux alatt meg mindent DOS-ban kell megcsinálni. És még Néró meg Zónalarm sincs, wáááá, milyen gagyi! Programot telepíteni meg maga a horror, nem elég a kettős katty a setup.exe-re, hanem be kell írni 4 egész szót: ./configure, make, make install - hát nem katasztrofális? De egyszer mégis láttam/felraktam Linux-ot, egy káosz az egész, még a Cé meghajtót se találtam, egyszerűen nem lehet kiigazodni rajta!
Szal ha még jó sokat fejlesztenek rajta, és nem lesz ilyen sz@r, akkor talán többen fogják használni, és akkor lehet, hogy majd megint kipróbálom, de a haverom azt mondta, hogy nem érdemes, ő a héten kipróbálta, és nem ismerte fel a rádiós billentyűzetét, pedíg ő ért a számítógépekhez, és a legújabb játékok is mindíg megvannak neki.
Szal szar és kész.
Ja, és majdnem elfelejtettem: a Linuxosok mind nagyképűek.Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NBA és kosárlabda topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest