- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
haverom ubuntuján a ''lemezek letapogatása'' eltart vagy öt percig, nekem a fedora core 6-on 3 másodperc, pedig a két gép között nincs olyan nagy teljesítménykülönbség, sőt... viszont a kicsikét gyengébb másik gépen fedora 7 alatt ugyanúgy megőszülök mire mire befejezi ezt lépést úgyhogy ez valami érdekes bug. nem tudom mit akarsz csinálni a gparted-del, de amire én eddig használtam, ahhoz mindig a liveCD vagy liveUSB kellett, próbáld ki azzal, és ha az is megakad, akkor bugos a gparted. Ja, meg a fedora 7 abban újított a core 6-hoz képest, a libata -t használja (vagy újabb libata-t, nem tudom pontosa), nem lehet hogy abban van valami bug, ami miatt a gparted kiakad?
[Szerkesztve] -
bambano
titán
Nem, az a baj, hogy a kedvedért felraktam a programot én is, (kérem higyjétek el, hogy be tudom állítani az X-et) és nekem is megrohadt ugyanott, ahol neked.
Mivel az én gépem nem mai gyerek (jó eséllyel másfajta darabokból van, mint a tied), valami generális bajba sikerült belecsápolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest