Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Meggyi001: Kuponok....
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
Siriusb #35141 üzenetére
ez minden más fájlkezelőben így működött mindig is. azért is lepődtem meg amikor rájöttem, hogy ez a Dolphinban nem így van
a múlt héten megpróbáltam létrehozni egy mappát, beírtam a nevét, enter, eltűnt. dafuq. megint megpróbáltam, "már van ilyen". holbazmeg? mindegy, elővettem a terminált, mkdir, az jól működött.
erre ma megtaláltam a létrehozott mappámat egy szinttel bentebb egy almappában. akkor raktam össze, hogy mi történt meg kísérleteztem ki.
korábban biztosan nem így volt a Dolphinban sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Xbox Series X|S
- Robotporszívók
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Gumi és felni topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I DisplayPort I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest