Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ledgeri

nagyúr

válasz sh4d0w #32449 üzenetére

Bele a kíváncsiság vitt, az első léps meg az volt, hogy felhívtak ezzel, a nulladik meg hogy már minden leakel/brechelt...
    Ami meg sikeredett, hogy ők most abban a tudatban vannak (vagy hagytak abban a tudatban, hogy azt hiszem, hog abban vannak), hogy én épp egy Pestről Pécse költöző belső építész vagyok, aki tegnap azért nem jutott nethez, mert a kölcsön-laptopba dugott net-stick valamiért nem ment, de ma otthon rápróbált az ajánlatra:
    Beregelt, szépen megadta a címét, mailjét,
    teló-számát választott portfoliót, és pont mikor az alapösszeget töltötte volna valamiért az nem ment át.
    Hát de miért nem ment át, passz... pedig az elmúlt két hétben volt használva a kártya...
    Megpróbáltuk a bankos belépést is. Még csak telós aszisztenciával, az sem ment...

Na csak ekkor néztek rá arra, hogy én milyen IP-ről is léptem be hozzájuk ami USA-s volt (a tor ott végződött)... de hát ezt hogy? ja hát akitől kölcsönkaptam a laptopot, ő egy android-App-Dev, és rajtafelejtette az autolauncheres VPN-t a gépen, és hát a gép is linuxos mert terminal ;] , és én meg nem értek hozzá, ezért nem megy a banki oldal ahogy kéne, szóval akkor mobil, mint backup.
    Azzal meg az a baj, hogy csak buta-teló, mert az okos pont két napja lecsúszott egy költözős dobozról, így még bank appozni sem lehet. de van megoldás:
    Kaptam 3 bankszámlaszámot amire küldhetem az alaptőkét, csak hát beszéltünk egy órán át, és már pont zárogattak a bankok. Holnap meg, hát költözök és kitudja mikor jutok oda hogy ezzel foglalkozzak...

Minden ami dölt az kitaláció vagy fedés, mivel nem én kezdtem így a szám amiről épp beszéltünk az az egyedüli fix.
    A három bank.-számmal már ha eljutok oda tudok feljelentést tenni, más kérdés, hogy megéri-e a cécó az én oldalomon... sajna a háttérben hallottam pár "ohh, we have recived the founds, madam"-ot, szóval megy az ottani business rendesen.
    Minimum velem töltött kb 1-2órát, nem mással, max meg a 3 számlaszáma lecserélendős lesz nekik. :(((

Ja és nincs igazán ennek topikja itt... szóval bocsi!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés