- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
sh4d0w #32449 üzenetére
Bele a kíváncsiság vitt, az első léps meg az volt, hogy felhívtak ezzel, a nulladik meg hogy már minden leakel/brechelt...
Ami meg sikeredett, hogy ők most abban a tudatban vannak (vagy hagytak abban a tudatban, hogy azt hiszem, hog abban vannak), hogy én épp egy Pestről Pécse költöző belső építész vagyok, aki tegnap azért nem jutott nethez, mert a kölcsön-laptopba dugott net-stick valamiért nem ment, de ma otthon rápróbált az ajánlatra:
Beregelt, szépen megadta a címét, mailjét, teló-számát választott portfoliót, és pont mikor az alapösszeget töltötte volna valamiért az nem ment át.
Hát de miért nem ment át, passz... pedig az elmúlt két hétben volt használva a kártya...
Megpróbáltuk a bankos belépést is. Még csak telós aszisztenciával, az sem ment...
Na csak ekkor néztek rá arra, hogy én milyen IP-ről is léptem be hozzájuk ami USA-s volt (a tor ott végződött)... de hát ezt hogy? ja hát akitől kölcsönkaptam a laptopot, ő egy android-App-Dev, és rajtafelejtette az autolauncheres VPN-t a gépen, és hát a gép is linuxosmert terminal, és én meg nem értek hozzá, ezért nem megy a banki oldal ahogy kéne, szóval akkor mobil, mint backup.
Azzal meg az a baj, hogy csak buta-teló, mert az okos pont két napja lecsúszott egy költözős dobozról, így még bank appozni sem lehet. de van megoldás:
Kaptam 3 bankszámlaszámot amire küldhetem az alaptőkét, csak hát beszéltünk egy órán át, és már pont zárogattak a bankok. Holnap meg, hát költözök és kitudja mikor jutok oda hogy ezzel foglalkozzak...
Minden ami dölt az kitaláció vagy fedés, mivel nem én kezdtem így a szám amiről épp beszéltünk az az egyedüli fix.
A három bank.-számmal már ha eljutok oda tudok feljelentést tenni, más kérdés, hogy megéri-e a cécó az én oldalomon... sajna a háttérben hallottam pár "ohh, we have recived the founds, madam"-ot, szóval megy az ottani business rendesen.
Minimum velem töltött kb 1-2órát, nem mással, max meg a 3 számlaszáma lecserélendős lesz nekik.Ja és nincs igazán ennek topikja itt... szóval bocsi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged