Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Igen, nem lehetetlen, hogy én értek félre valamit, azért nem értem.
Amit ti írtok, az a megoldás azt csinálja, hogy bekéri az előre rögzített fájlinput mellé az én felhasználói billentyűzetinputomat, de mikor azzal végeztem, csak UTÁNA indítja a programot, és mikor már a progi fut, akkor én már NEM tudok utólag beleszólni, más parancsot is bevinni.
Ami nekem kell megoldás, ott a dolgok SORRENDJE teljesen más. Először indul a progi, aztán hajtja végre automatikusan a fájlinputot, amibe az előre beszögelt utasítások vannak (amolyan autorun jelleggel), majd átadja NEKEM az irányítást, mert előre én sem tudom, hogy mit fogok majd bevinni a billentyűzetről, az annak lesz a függvénye, hogy az előre berögzített input alapján mit ír ki a progi.
Abban valószínű igazad van, hogy át kéne írnom a kpcli-t, hiszen csak valóban csak egy Perl-script, és nekem nem is kéne nagy módosítás, csak annyi, hogy induláskor bevegyen több parancsot is, és azok végrehajtása után ne lépjen ki automatikusan. Magyarán nem sok változást kéne a kódban eszközölnöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Automata kávégépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest