Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
samujózsi
senior tag
válasz
Frawly
üzenetére
Ez sem igaz teljesen: változtatni lehet (azt a jelszót, amivel a diszk nyílik), resetelni nem lehet az elfelejtett jelszót.
Linket nem tudok, tegnap néztem a BIOS-ban (dell e5570 vagy 80), hogy le is lehet venni a jelszóvédelmet.Amennyire utánajártam, az sem feltétlenül igaz, hogy a hardveres jelszót elfelejtés esetén ne lehetne kiütni, de ez eszközfüggő. Úgy tippelem, firmware hibák kihasználásával lehet megcsinálni, de alaposabban nem néztem utána, csak a google dobott fel pár utalást, de nem tűntek megbízhatónak, kihagytam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- PLC programozás
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Commodore 64
- Milyen monitort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest