Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Ja, hogy erről már volt szó. Nem emlékeztem rá. A szutyok így visszaolvasva kicsit tényleg erős volt, csak abból szűrtem le a következtetést, hogy nem tudott bootolni. De ettől függetlenül komolyan érdekel, hogy aki esetleg használta már, mi a benyomása róla. Felrakni csak ezért nem akarom, tényleg csak azért kérdeztem rá, mert egyre nagyobb hájpja van a neten, bár a distrowatchon még csak 43., nem mintha sokat jelentene.
Bár ez ilyen, divat jön-megy. Pár éve az Elementary is nagyon népszerű volt, aztán gyorsan alábbhagyott az érdeklődés iránta.
Amit screenshotokon láttam, ez a Pop kifejezetten rondának tűnik, egy elég default Gnome3 kinézete van. De egy véleménynek elfogadom, hogy te próbáltad, és neked tetszett a témája. Lehet azóta reszeltek rajta, vagy csak ennyire nem vagyunk egyformák ízlés terén sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest