Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
Okés. Pontosítok. Ubuntu 16.04 LTS + Samba 4 és vagy 60 felhasználó és ehhez tartozó jogosultságok. A user gépeken Windows 7/10 van ezért is lett szamba fájlmegosztás. A baj hogy egy 2012-es Celeron G540-es gépről költözne egy Dell Blade (Xeon E5-.... + SAS RAID)-re.
És igazából nagyon nagy munka lenne lentről építeni az egészet. Ezért kérdezem hogy mi a "migráció" menete ilyenkor. Rákerestem a neten mindenféle "Samba költöztetés" "Samba migration" de nem találtam semmit. Azon gondolkodtam hogy ez vagy ilyen egyszerű vagy senkit nem érdekel. 
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És igazából nagyon nagy munka lenne lentről építeni az egészet. Ezért kérdezem hogy mi a "migráció" menete ilyenkor. Rákerestem a neten mindenféle "Samba költöztetés" "Samba migration" de nem találtam semmit. Azon gondolkodtam hogy ez vagy ilyen egyszerű vagy senkit nem érdekel.