- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
az ATi kártyák támogatottsága nem a legtökéletesebb... de belőhető. ubuntu alatt az easyubuntu alapból fel tudja tenni, de egy apt-get install xorg-driver-fglrx linux-restricted-modules-`uname -r` után egy dpkg-reconfigure xserver-xorg megoldja a gondot... jó esetben.
a raid-et kezeli, ha a chipet ismeri (elég sokat ismer). 64 bit miért kell? működik, de egyelőre nem sokminden használja ki. -
rokefeller
senior tag
A distrowatch-on Ubuntu, Suse, Fedora a Top 3,szerintem ezekkel érdemes próbálkozni vagy gentoo-val, az elvileg mindenre jó.... nekem fedorám van, láttam menni athlon 64-en simán, probléma nélkül, elvileg van hozzá ati driver is, elvileg mindent tudnia kellene amit szeretnél, de ez a többivel is így kellene legyen
Szal az én személyes javaslatom a Fedora Core 6
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- OTP Bank topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest