Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apollyon
üzenetére
Iscariah, Decepticon: Köszi a tippeket!
Nem az ablakkezelővel akarok spórolni. Sajna, még nem vagyok akkora guru, hogy konkrét magyarázatot tudjak adni rá, de láttam már azonos gépen (Brazos E350) gyorsan futó KDE4-et (Chakra) és nagyon lassan futó KDE-t (Mandriva).
Nem nagyon értem még hogy mitől lesz egy distro gyors vagy lassú, de szerintem egy Gnome 3 futtatásához elégnek kell lennie a mostani gépnek. Munkában is Gnome 3 fut az arch linuxomon, és otthonra is ez lenne a megfelelő szerintem.
Inkább ne is a sebességre koncentráljunk, hanem legyen stabil és ne szembesüljek kellemetlen meglepetésekkel.
Otthoni gép lesz, és nem akarok tökölni vele, csak amennyi a frissen tartásához feltétlenül szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest