- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
bambano #15352 üzenetére
Kösz a válaszokat!
A két ext3/4-hiba közül az egyiket még félig-meddig megértem, akkor egy wl500gp routerre kötött HDD-nél inode hiba egy áramszünet után; másik esetben pedig az atom-ionos gépben szállt el egy partíció ugyancsak inode hibával, számomra teljesen érthetetlen módon, alap ubi 10.04 volt rajta, épp csak hozzákezdtem a vdpau teszteléséhez, amikor a következő indításnál ez fogadott. FSCK egyik esetben sem segített.Freebsd és multimédia: ejj, de kár. Azért megpróbálok körbenézni, hogy mi van.
Freebsd és terminál: mintha GUI-s verziókat is láttam volna. Ha csak időnként kell hozzányúlni, akkor oké, csak a "csak-parancssoros"-hoz nincs már kedvem.
Pendrive: az OSt és adatokat mindenképpen külön lemezen tartanám. Pendrive annyiból egyszerűbb, hogy a szűkös mITX házba nem kell még egy lemez. Másrészt így különböző verziók könnyen és olcsón cserélhetőek, vagy lehet a fiókban egy készre belőtt tartalékom a rendszerről. Ha akarom, csak bedugom az egyik pendrive-ot, és akkor ma ubuntu server alapú fájlszerver, lamp; de holnap akár bedughatom a mint-es vagy xbmc-s pendrive-ot is. Ez leginkább csak addig kéne, amíg belövöm a dolgokat s kísérletezek ezzel-azzal. Hogy miért nem VM-en csinálom? Sajnos Atom túl gyenge hozzá, egyszer próbáltam egy w98 guestet, én sem akartam elhinni, hogy milyen lassú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Synology NAS
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Elemlámpa, zseblámpa
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Assassin's Creed Odyssey
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged