- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Shrike7973 #14574 üzenetére
Ha nem kell a csicsa és gyors megbízható rendszer kell akkor debian. 1 hiba van csak benne, hogy lassan frissülnek a csomagok.
-
chab7
addikt
válasz
Nyugi, esténként egy "pacman -Syu" és naponta naprakész a rendszer.
Ha bevállalod, akkor a többiekkel - és amikor épp időm van - az irc chaten segítek amiben tudok.
Én is azt hittem, hogy milyen nehéz lesz mert mindent kézzel kell.
Francokat. Benne van minden, csak az első szakaszban szépen mindent be kell állítgatni a konfigurációs fájlokban, feltenni a kellő csomagokat (semmi olyat nem fog feltenni ami nem kell) és teljesen jó kis rendszert kapsz.
Ráadásul én még ilyen gyors rendszert nem is láttam.
Lehet azért mert alapból nem mindent felpakol és neked le kell szedni amit nem használsz hanem fordítva.
Alap rendszer megvan telepítéskor és mehet fel ami kell. És nem nehéz felpakolni. -
bambano
titán
válasz
jávából, glassfishből, firefoxból, bindből, néha kernelből is van olyan, ami más, mint az előző verzió. l.o.ból meg pláne. a helyes módszer az, hogyha nem romlott el, ne akard megjavítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest