- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Amazon Kindle JailBreak
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atapi
senior tag
ha kábellel a hangot bezavarod egy bemenetre, akkor tv nézésnél tv time alatt van hang?
ha igen, akkor felvenni is lehet. mencoder simán tudja használni az alsa drivert, szóval csak a abban kell beállítani a megfelelő hangcsatornát és hangszintet a felvételhez (alsamixer). nem tudom, hogy magadnak irogatod-e a mencoder rögzítő scriptet, én mtvcgui-val generáltatom. nálam ha jól rémlik cd-in-re van kötve a tuner, és simán tudok felvenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Diablo IV
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iOS alkalmazások
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 32GB RAM 1000GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Balck-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3545
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest