Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: My Art II.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
válasz
trassher
üzenetére
Közben rájöttem, hogy nem erre gondolok. Egyszer láttam valami olyasmit is, hogy csak a weblapon kell rákattintani, és települ is. Amúgy miért ez a megoldás kell?
Kipróbáltam már így utólag, hogy mit ajánlottam...Egy Fedora 12 iso-t dobtam össze gyorsan, hogy feltelepítem egy vinyóra, amit nem használok, de már az elején bukott a mutatvány, mert a csomagok metaadait nem találta a telepítő, és ennyi volt.
Amúgy melyik csomagformátum "jobb" ? A *.deb vagy az *.rpm? Olyan szempontból, hogy melyik formátumban érhető el több csomag? Remélem nem kérdeztem nagy hülyeséget.

És melyik fájlrendszert érdemes? Ext3, Ext4, vagy ReiserFS? Bár a Reiser-ről mindenhol inkább negatív véleményeket olvastam, De ebben az online isocsinálóban ext4-et nem is láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest