- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm00
aktív tag
Sziasztok,
a szerveremen(Debian Lenny) nekiállt küldözgetni a cron az email-eket. Ez így önmagában még nem is lenne furcsa, de úgy tettek, hogy nem nyúltam 1 hónapja a konfigurációs fájlokhoz.Az üzenet a következő (számok mindig változnak):
Tárgy: test -e /usr/sbin/amavisd-new-cronjob && /usr/sbin/amavisd-new-cronjob sa-sync
Üzenet: bayes: synced databases from journal in 0 seconds: 865 unique entries (1886 total entries)Addig eljutottam, hogy az email-eket átvizsgáló amavis folyamatát hajtja végre és neten azt találtam, hogy a spamassasin egy része a bayes, ami letölti a a blacklist frissítéseket.
Ez eddig jó is lenne, csak azaz igazság, hogy szerintem a spamassasint félrekonfiguráltam anno(meg igazából egyenlőre nincs is rá szükség azért nem babráltam tovább) és ezért nem ellenőrzi a mail-eket, vagyis eddig így gondoltam, de most látom, hogy szuperül beellenőrzi a cron-tól érkező mailt:
X-Virus-Scanned: Debian amavisd-new at global-illusion.com
X-Spam-Flag: NO
X-Spam-Score: 2.604
X-Spam-Level: **
X-Spam-Status: No, score=2.604 tagged_above=2 required=6.31 tests=[AWL=-0.398,
BAYES_40=-0.185, FH_DATE_PAST_20XX=3.188, NO_RELAYS=-0.001]de a többi mailel nem foglalkozik, mert azokban nincs benne ez a header.
Erre is várom a javaslatokat mi lehet a probléma, de visszakanyarodva az eredeti témához:
zavarnak ezek a cron-tól érkező mailek, főleg az hogy minden átállítás nélkül találomra állt neki küldeni. Megnéztem szerveren cron-t, töröltem belőle, restartoltam cron-t, de azóta is úgyanúgy küldi 3-5 óránként.Van valami ötletetek, hogy tudnám ezt kinyomni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest