Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm00
aktív tag
Sziasztok,
a szerveremen(Debian Lenny) nekiállt küldözgetni a cron az email-eket. Ez így önmagában még nem is lenne furcsa, de úgy tettek, hogy nem nyúltam 1 hónapja a konfigurációs fájlokhoz.Az üzenet a következő (számok mindig változnak):
Tárgy: test -e /usr/sbin/amavisd-new-cronjob && /usr/sbin/amavisd-new-cronjob sa-sync
Üzenet: bayes: synced databases from journal in 0 seconds: 865 unique entries (1886 total entries)Addig eljutottam, hogy az email-eket átvizsgáló amavis folyamatát hajtja végre és neten azt találtam, hogy a spamassasin egy része a bayes, ami letölti a a blacklist frissítéseket.
Ez eddig jó is lenne, csak azaz igazság, hogy szerintem a spamassasint félrekonfiguráltam anno(meg igazából egyenlőre nincs is rá szükség azért nem babráltam tovább) és ezért nem ellenőrzi a mail-eket, vagyis eddig így gondoltam, de most látom, hogy szuperül beellenőrzi a cron-tól érkező mailt:
X-Virus-Scanned: Debian amavisd-new at global-illusion.com
X-Spam-Flag: NO
X-Spam-Score: 2.604
X-Spam-Level: **
X-Spam-Status: No, score=2.604 tagged_above=2 required=6.31 tests=[AWL=-0.398,
BAYES_40=-0.185, FH_DATE_PAST_20XX=3.188, NO_RELAYS=-0.001]de a többi mailel nem foglalkozik, mert azokban nincs benne ez a header.
Erre is várom a javaslatokat mi lehet a probléma, de visszakanyarodva az eredeti témához:
zavarnak ezek a cron-tól érkező mailek, főleg az hogy minden átállítás nélkül találomra állt neki küldeni. Megnéztem szerveren cron-t, töröltem belőle, restartoltam cron-t, de azóta is úgyanúgy küldi 3-5 óránként.Van valami ötletetek, hogy tudnám ezt kinyomni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Lexus, Toyota topik
- Milyen autót vegyek?
- Jövedelem
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Netflix
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest