Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekid
addikt
Hello!
KÖszi a regalasokat.
Nah nem nem a laptopra akarom rakni benti melohelyes gepemre sima mezei office gép egy 22es monitorral. Eddig ubi volt rajta kolala meg azelotti csak egy ket okossag miatt "rakenyszerölök" a debianra. (Furcsa hogy egyszeru shell scriptek sem működnek ugyan ugy ubi meg debian alatt holott egy tőröl van. (persze kis heggesztésekkel átlehet varazsolni de miutan csak dolgozok a gepen es nem oda mentek így nem gond ujrahuzni) Szoval másik cli-s promtot tudok varazsolni tehat ttyok mennek. Kicsit turkaltam az xorgban probalgattam pár neten fellelt "módosítást" de eddig nem jutottam sikerre na de majd holnapMaximum begurulok és ujrahuzom. Furcsa mert a telepítő röccenes nelkul ment.
Vladi: Nagyon hasznosnak tunik az irasod holnap ki is probalom! Köszi szepen addig is!!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000, 32GB, 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest