Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
Sziasztok!
Megkérdezem, talán tudtok segíteni:
Ha van egy négy bementes DVR kártyám, ami hardveresen tömöríti a képet/filmet, és van hozzá linuxra támogatás, akkor elméletileg gond nélkül tudom küldeni egy időben a négy kamera képét? a tömörítéssel nem kell foglalkoznom, csak a továbbküldéssel? (pl ffserver.)Félve még egy kérdés: Ismertek olyan kártyát, kártyatípust, ami támogatott linux alatt, és hw-es tömörítése van? (És mondjuk kapható magyarországon is...)
Geovision GV600-al szenvedtem linuxon nem támogatott, de a minősége sem megfelelő.(2 kamerával már sokat késik)
Miközben GV600-hoz keresgéltem megoldást, GV800 linuxos bttv configjaiba futottam: [link]
ezek szerint, a GV800-at be lehet lőni? Egyiknek működik, másiknak meg nem. De friss kernellel működnie kellene... vagy a friss kernel még nem jelenti azt, hogy benne van az oldalon linkelt gv800 patch?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 01.20
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest