Hirdetés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djuice5
csendes tag
Üdv! Abban kérném a segítségeteket, hogy adott egy Pentium egyes laptopom (Gericom FMA86T) amelyben van CD-meghajtó de sajnos ő nemtud CD-ről boot-olni... de én egy linuxot szeretnék rátenni mert win95 az gagyi és már 98 nemigazán menne rajta
szal ha meglehetne oldani azt a boot-olást lemezröl légyszi írjátok meg! esetleg indító lemezzel vagy valami hasonló segítséggel talán. A másik kérdésem pedig uygebár kellene nekem valamien nagyon kis méretű linux is amely elfut ezen: 133Mhz proci, 16M RAM, és 1Gb HDD
ha tudnátok ilyet az nagy segítség lenne nekem! (jahh és nincsen rajta USB, hogy pendrive-röl boot-oljak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Micro Four Thirds
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Futás, futópályák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Gyúrósok ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Amazfit GTR Mini okosóra
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szal ha meglehetne oldani azt a boot-olást lemezröl légyszi írjátok meg! esetleg indító lemezzel vagy valami hasonló segítséggel talán. A másik kérdésem pedig uygebár kellene nekem valamien nagyon kis méretű linux is amely elfut ezen: 133Mhz proci, 16M RAM, és 1Gb HDD