- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
válasz
Major Major
üzenetére
értelmes jelszóm volt (szerintem) szóval nem szótári ami 3perc alatt kipörgethető,és nem is a kutyám neve
de ha macen keresztül is bejön akkor maradok az 1xerübb módszernél és körbejárom a szomszédokat h jöttem csabihoz és ha vmeik annya apja mondja h hívja akkor megtaláltam 
Beírtam ezt a kates parancssort de azt írja h nincsen katem és h aptgettel tegyem fel,más megoldás nincs h #jelet tegyek a edgy sor elé?
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyúrósok ide!
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de ha macen keresztül is bejön akkor maradok az 1xerübb módszernél és körbejárom a szomszédokat h jöttem csabihoz és ha vmeik annya apja mondja h hívja akkor megtaláltam