Hirdetés
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
n0_gAboR
üzenetére
Meg kéne próbálni. Telepíteni nem akarok fölöslegesen, mert munkára használják a gépet, ezért túl sokáig nem tudják nélkülözni...
...viszont egy live CD-vel szerintem megnézem valamikor, bár nem tudom, 27-es kernellel készült-e valamelyikhez...Ubuntu 8.10 live vajon milyen kernellel jön?
Mandriva bugreportot még nem néztem, hol lehet, a live CD-s teszt után viszont (ha még fennáll), utánanézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asztalos klub
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest