- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz
sto1911 #6551 üzenetére
Itt minden info fenn van.
Ahogyan eszrevettem, csak egy sima ip-cim ellenorzes van a webes(?) feluletbe epitve. Mivel ha ott beirok egy cimet, aminek a vege 255, akkor annyit ir ki, h 0 es 255 nem lehet. Tehat elvileg eleg lenne, ha azt az ellenorzest kivennem, akkor kuldenen multicast packetet.
Most toltom a forrast, aztan kesobb belenezek.
Kozben az jutott meg eszembe, hogy ha ujraforditom a megvaltoztatott beallitasokkal, es visszatoltom, mennyi az eselye, hogy elrontom a routert.
Ha meg elrontottam, akkor hogyan tudnam visszarakni a gyari fw-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest