Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
üdv!
több dolog aktuális megoldandó:
a gdesklets-et lecseréltem a screenlets nevű cucc-ra, szebbek a dolgai és talán nagyobb a választék is.. repo-ból telepítve
a problem az, hogy induláskor csak a démon+tálcaikon mennek, de az appletek nem.. ha kézzel előhalászom őket, akkor jönnek..de ez így nem frankó..a munkamenetek aktuális mentése trükk nem jött be, hiába futó appletek alatt csináltam..
az automatikusan induló progik között ott van a "screenlets daemon" és ki is van pipálva..
érdekes hogy screenlets ablakában az "autostart" at login pipálható rész teljesen inaktív..
megj. compiz használatban van, nem tudom ez bekavarhat-e?hibernáció:
van egy ilyen modul ami pöcögteti a hangot: snd_hda_intel , hibernációból visszajött rendszerben is benne van, azonban a hang meg se nyekken..
modprobe és alsa-utils force-reload sem segít, csak a restart.. a hibernáció lelki világáról nem sokat tudok, csak hogy a mem tartalmát diskre dobja, de közben mi történhet a modullal amitől meghal?rendszer: 2.6.24-16-server i686 GNU/Linux / "buguntu" 8.04 /gnome
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
megj. compiz használatban van, nem tudom ez bekavarhat-e?