Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue@X
senior tag
Hy.
Nemrég jutottam arra a döntésre, hogy Linuxra váltok. Két disztri jött szóba, az Ubuntu 7.10 illetve a Suse Linux 10.3. Mind a kettő megjárta a merevlemezem, de mindkettőnél fennáll egy bosszantó probléma. Mivel én kezdő Linuxos vagyok(még a driver telepítés sem ment vmiért) ezért segítségeteket kértem.
Rendelkezem egy Acer Aspire 5315-s laptoppal,erre szeretném feltenni újra valamelyiket(most windows van). A gond az hogy nincs se hang, se wla)n. Probáltam a wlant madwifi-vel, de nem megy egyszerűen(én vagyok a lúzer). A hangkarit már megsem probáltam, mert wifi nélkül nincs értelme.
Tehát a wlan kari egy Atheros AR5007EG, hangkari egy Realtek ALC268 @ Intel 82801HBM ICH8M.
Ehez a két eszközhőz kellene valami egyszerű megoldás. Vagy a következő disztri linuxból már kezelni fogja és menni fog alapból?üdv: bluex
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Arc Raiders
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest