Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue@X
senior tag
Hy.
Nemrég jutottam arra a döntésre, hogy Linuxra váltok. Két disztri jött szóba, az Ubuntu 7.10 illetve a Suse Linux 10.3. Mind a kettő megjárta a merevlemezem, de mindkettőnél fennáll egy bosszantó probléma. Mivel én kezdő Linuxos vagyok(még a driver telepítés sem ment vmiért) ezért segítségeteket kértem.
Rendelkezem egy Acer Aspire 5315-s laptoppal,erre szeretném feltenni újra valamelyiket(most windows van). A gond az hogy nincs se hang, se wla)n. Probáltam a wlant madwifi-vel, de nem megy egyszerűen(én vagyok a lúzer). A hangkarit már megsem probáltam, mert wifi nélkül nincs értelme.
Tehát a wlan kari egy Atheros AR5007EG, hangkari egy Realtek ALC268 @ Intel 82801HBM ICH8M.
Ehez a két eszközhőz kellene valami egyszerű megoldás. Vagy a következő disztri linuxból már kezelni fogja és menni fog alapból?üdv: bluex
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox tulajok OFF topicja
- Robotporszívók
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Nyomtató topik
- Revolut
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- További aktív témák...
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Új Lenovo 16 Ideapad Pro 5 OLED 2.8K 120Hz Ryzen AI 5 340 4.8Ghz 24GB 1TB Radeon 840M Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest