Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue@X
senior tag
Hy.
Nemrég jutottam arra a döntésre, hogy Linuxra váltok. Két disztri jött szóba, az Ubuntu 7.10 illetve a Suse Linux 10.3. Mind a kettő megjárta a merevlemezem, de mindkettőnél fennáll egy bosszantó probléma. Mivel én kezdő Linuxos vagyok(még a driver telepítés sem ment vmiért) ezért segítségeteket kértem.
Rendelkezem egy Acer Aspire 5315-s laptoppal,erre szeretném feltenni újra valamelyiket(most windows van). A gond az hogy nincs se hang, se wla)n. Probáltam a wlant madwifi-vel, de nem megy egyszerűen(én vagyok a lúzer). A hangkarit már megsem probáltam, mert wifi nélkül nincs értelme.
Tehát a wlan kari egy Atheros AR5007EG, hangkari egy Realtek ALC268 @ Intel 82801HBM ICH8M.
Ehez a két eszközhőz kellene valami egyszerű megoldás. Vagy a következő disztri linuxból már kezelni fogja és menni fog alapból?üdv: bluex
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Horgász topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest