Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stanci
aktív tag
Ez egy kb. 20 cd-s IRIX telepítő ''biztonsági másolata''. A baj csak az, hogy ezt nem én készítettem ezért fogalmam sincs milyen fs. Az irix xfs-t használ, de ez is csak valami összefoglaló név. Van egy SGI Indy-m amin volt telepítve irix. Kiszedtem a winyót bedobtam egy Suse alá, ahol kb tíz partíciót mutatott, mind valami xfs alkategória volt. Azóta elszállt ez a winyó.
Most a kicserélt winyóra szeretnék irixet rakni, de az Indy-ben nincs cd-rom ezért csak a távoli telepítés jöhet szóba, ezért kellene hozzáférnem a fájlokhoz az imageben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- nVidia GeForce RTX 2080 Ti (TU102)
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- HYTE Y70 Touch új, fóliás eladó
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest