Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
válasz
bambano
üzenetére
A fő különbség az, hogyha te bekaptál egy vírust, akkor olyan cucc rakja össze a menteni valót, ami vírusos. Ha a linux szedi össze, akkor legalább a mentő szerver tiszta, így van rá esély, hogy a backupban nem lesz minden fájl vírusos vagy a linuxon ki lehet takarítani.
Erre gondoltam en is, amikor eloszor olvastam, de aztan ujraolvastam es bele tudtam magyarazni azt is, amit irtam.
Nekem is jobban tetszene, ha nem futna Windows-on mentesi kod!
Szoval mit csinalsz abban az esetben, amikor a Windows-os szoftvernek a sajat mentesi funkciojat kell hasznalni?
Pl. Windows-on futo SQL Server: helyben elkesziteni a mentest igencsak konnyu feladat, amit utana kenyelmesen lehet szallitani.
De mit csinalsz egy MSSQL szerver mellett ulo Linux-rol?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konteó topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Crimson Desert
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest