- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
GParted Live USB elindítása, hogyan lehetséges Windows 10 vagy 11 rendszereket is tartalmazó személyi számítógépen (ezt csak neked, ahogy látom mindenki más megértette mit akarok kérdezni)?
ON:
Mivel jelenleg egyáltalán el sem indult, végig zongoráztam a Rufus összes beállítását és Tuxboot és bármit amit az első 1-2 oldalon találtam bármely a keresőben.
A régebbi W10-en nem volt ilyen problémám, utoljára a saját pici gépemen (W11 Insider build, Optiplex 5050) is legalább kidobta konzolba és onnan eltudtam indítani még az X-et is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Last Epoch
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobilinternet
- Windows 11
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest