- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lionhearted #34105 üzenetére
"És egy compute node nem úgy néz ki mint egy SAN. Ezt értem keverés alatt."
Ja, de ha van is local diszkje, akkor sem lesz belőle SAN.
Meg hát mi a helyzet a vSAN-szerű dolgokkal?Ezek nem feltétlen fekete-fehér dolgok.
"És magad is hoztál rá példát."
Nem, amit én írtam, az az volt, hogy a VM local diszken fut az egyik compute node-on, és a VM virtuális diszkjén van az adat isEgy gép, saját virtuális diszkjeivel.
Ja, meg azért raktunk pl. pár gépet local diszkre, mert olyan szinten dugig volt a közös storage, és késett a csere." A diszk csere akkor is a HDD fizikai kicserélésével jár, és pont. "
Igen, megfogtad a lényeget, az a legnagyobb meló benne, ja, nem"Ugye a direkt hozzáférésben az a lényeg, hogy nincs meg, legalább is a storage-et illetően"
És esetemben a NAS-nak majdnem mindegy teljesítmény szempontjából, hogy direktben kap-e diszket, vagy virtuálisan. Minden más esetben meg kb. kényelmesebb a virtuális diszk.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Milyen notebookot vegyek?
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okos Otthon / Smart Home
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest