Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Szerintem félévente egyszer nézek be ebbe a topikba, de úgy látom éppen jókor.

Sajnos hiába kapcsoltam ki dolgokat az UEFI-ben, még mindig lefagy a Debian és nem tudom, hogy mi okozza... Semmire nem szokott ilyenkor reagálni, semmilyen billentyűkombinációra, megáll a kép, a kurzor, minden és beáll az egész rendszer.
Windows 10-nél ilyen problémát nem tapasztaltam, de anno Debian Testing alatt sem, pedig azt is hónapokig használtam. Mostanába jött elő... ez az AMD configom 3 éve megvan, szóval szerintem itt valami szoftveres dolog van a háttérben, csak nem tudok rájönni, hogy mi.
Három dolgot szoktam gyakran megnyitni, amikor lefagy, ezek közül tippelek valamelyikre. Firefox-ESR, Steam, Discord (utóbbi .deb-ből telepített, mert Debian tárolókban nincs).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55UP76702LB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest