Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
ha célirányosan GPU computing kell, akkor akármennyire hányok én is tőle de valami NV kártya. a ROCm nagyon jó cucc, csak sokkal szűkebb a hardvertámogatása és kb egy nagyságrenddel kevesebb library van hozzá készen elérhetően mint a CUDA-hoz.
hashcat alá meg sajnos ha modern hardvert akarsz akkor nem is kérdés, CUDA fog kelleni. ROCm fronton mindenképpen előre utána kell járni hogy TÉNYLEG menni fog-e rajta. én a TensorFlow-al jártam majdnem így, az szerencsére bizonyos verzió felett támogatott.
szerk: egyetértek. úgy vártam én is ROCm-et mint éhező egy falat kenyeret, végre egy értelmes CUDA alternatíva. végülis lett, de nem ment akkorát mint reméltem, végülis megy a fejlesztgetése, de egy csomó kártyán csak experimental, a telepítése egészen kretén módon van megoldva (mi van ha NEM akarok konténerezni?) hozzá tartozó library elég kevés van, a CUDA-ROCm OTF fordító meg ahogy nézem még mindig csak koncepciószinten, kísérleti jelleggel létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Jövedelem
- Zyxel NAS326
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest