- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Pajac: Hawking
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Kérdésemet az öreg rókáknak szegezném!
Örököltem izületi betegséget édesanyámtól (ujjaim, kezem fáj). 33 vagyok, fájdalomcsillapítón élek. A billentyűzet-verés erősen triggereli ezt a betegséget (a diagnózis degenaratív izületi kopás).
Lehet így boldogulni a Linux világában? Próbáltam mással foglalkozni, de a Linux a szerelmem!
Kevés/mérsékelt gépeléssel (például script írás, hosszabb szövegek gépelése nélkül) el lehet-e boldogulni ebben a szakmában? (üzemeltetői)
Azt tapasztalom, hogy ez a szakma nem elméleti, igenis amikor a virtuális gépeket piszkáltam, akkor sokat kellett gépelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Filmvilág
- Androidos fejegységek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Ableton Live 12 Suite Education
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest