- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
luks
kezdő
Megoldva. Az sxhkd-ben direkt csak spotify-ra volt anno konfigurálva a play-pause:
{XF86AudioPlay,XF86AudioNext,XF86AudioPrev}
playerctl -p spotify {play-pause,next,previous}
...mert ha nem definiálom lejátszóra és nyitva van egy browser és valahol a spotify desktop app is, akkor a rendszer nem tudja kitalálni helyettem, hogy most éppen a browser-ben félbehagyott videó menjen tovább vagy valamilyen audio tartalom a spotify alatt és elindítja mindkettőt. Szóval jelenleg így:
playerctl -a {play-pause,next,previous}
most ha leveszem a fejemről a fejest, akkor a browser alatti tartalom és a spotify is pause módba kapcsol és ha visszaveszem, akkor folytatja azt. Cserébe ha mindkettő nyitva van és egy koppal érintem a fejest, akkor mindkettő megáll vagy elindul. Egyelőre most jó ez így, de legalább már tudom hol a probléma és lehet tovább finomítani.
Egyébként ha jobban megnéztem volna, akkor a kérdésem ezen topic helyett a nagy Linux topicba jobban beleillett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Borderlands 4
- SONY LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest