- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
luks
kezdő
Megoldva. Az sxhkd-ben direkt csak spotify-ra volt anno konfigurálva a play-pause:
{XF86AudioPlay,XF86AudioNext,XF86AudioPrev}
playerctl -p spotify {play-pause,next,previous}
...mert ha nem definiálom lejátszóra és nyitva van egy browser és valahol a spotify desktop app is, akkor a rendszer nem tudja kitalálni helyettem, hogy most éppen a browser-ben félbehagyott videó menjen tovább vagy valamilyen audio tartalom a spotify alatt és elindítja mindkettőt. Szóval jelenleg így:
playerctl -a {play-pause,next,previous}
most ha leveszem a fejemről a fejest, akkor a browser alatti tartalom és a spotify is pause módba kapcsol és ha visszaveszem, akkor folytatja azt. Cserébe ha mindkettő nyitva van és egy koppal érintem a fejest, akkor mindkettő megáll vagy elindul. Egyelőre most jó ez így, de legalább már tudom hol a probléma és lehet tovább finomítani.
Egyébként ha jobban megnéztem volna, akkor a kérdésem ezen topic helyett a nagy Linux topicba jobban beleillett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest