- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
kraftxld: Korábban vetettem már rá egy pillantást, de próbáltam minél kevesebb változással megoldani a dolgot bizonyos okokból. A délután folyamán viszont ránézek, hátha jobban beválik.
sh4d0w: Használhattam volna, de a GDebihez szoktam hozzá deb csomagok esetén, mivel szeretem minél kevesebbszer használni a terminált, és már jó ideje ezt használom Debian alapú rendszereken. Lehet ez rossz dolog, én eddig nem láttam kárát vagy hátrányát.
bambano: Helyi hálózaton kell gépeket elérnem úgy, hogy már akkor kezelhessem távolról a gépet mikor megjelenik a gdm, ligthdm, vagy ami épp van. Az elérni kívánt gépeken jellemzően Linux Mint, vagy Windows 10 van. Ami fontos, hogy az elérni kívánt gépen csak egyszer kelljen beállítani mindent, utána még megerősítés se kelljen hozzá csatlakozáskor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- SSD kibeszélő
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Notebook hibák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Parfüm topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2041, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest