- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Sziasztok! Jó pár éve próbáltam Linuxot. Nem vált be. Mostanában nézegetem, de pl. drivereket a legtöbb hardveremhez (alaplap, tv-tunerek) nem találok, több szoftveremet sem rá, de wine-nal és alternatívákkal kipróbálnám. Letöltöttem egy MINT-et, mert ezt olvastam legjobb javaslatnak WIN után, de indítás után szétfagy a képernyő memória-hibával, édes mindegy, hogy DD vagy ISO formátumban írom ki pendrive-ra, telepíteni akarom vagy a Cinnamon környezetet elindítani. Olvastam, hogy ilyen hiba esetén alaplapon kell állítani, azt viszont nem akarok, mert a win partícióhoz be van állítva. Van erre valamilyen megoldás, esetleg másik disztró kellene?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V2 - origami
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Steam topic
- Óra topik
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Lenovo Tab P12 / Wi-fi / 8/128GB / 12Hó Garancia
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest