- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
Mit értesz a más alatt? Protokollt?
FZ helyett pedig WinSCP-vel valamivel gyorsabb, de nem az igazi. Egy magyarban lévő szerverre ezerszer gyorsabban tölt szinte még a FZ-val is.
#31129 lionhearted
Ma pl. a játékban szereplő hangokat próbálta szedni amelyek pár megásak és tetőzött 300kb/s-en / fájl (egyszerre 3-at szed a beállítások alapján).
A poén hogy eközben egy másik személynek meg ugyanazt a fájl pár kb/s sebességgel szedte, pedig ő rootként volt belépve én meg egy kissebb loginnal.
Optimal connection puffer ki lett kapcsolva a WinSCP-ben (mint netes ajánlás), de nem vitt előrébb.
Elvileg a biztonsága miatt állította be ezt anno aki feltelepítette, viszont ő már nincs a látómezőben.#31130 bambano
Na ezért írtam, hogy a kezdő linuxosba akartam írni, mert amiket írsz magasak nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Tesla topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Tisztelt Érdeklődő! Jelenleg kínálatunk frissítés alatt áll.
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest