- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
Mi lehet az oka, ha a deluged web ui daemon elindítása miatt a sata hdd hálózati elérése belassul? Egy mappa megnyitása Win10 alatt akár fél percbe is telik. De ssh kapcsolattal is 3-5 másodperc az eszközön belül.
A gép egy Banana Pi (Armbian), a hdd ntfs rendszerű. Csak egyetlen torrent tölt 40-90kbps sebességgel. Ha ezt szüneteltetem, a megosztott mappákat azonnal meg tudom nyitni. Ha a web ui-n leállítom a daemon-t, az is segít, de ugyanúgy leáll a letöltés.
A htop szerint "/sbin/mount.ntfs" és a "/usr/bin/python /user/bin/deluged" terheli a procit, de korábban nem volt ilyen gondom, így nem tudom, hogy régen is ilyen volt-e. [htop kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz cserélném amd-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest