- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Frawly
üzenetére
Szerintem ugyanazt beszéljük, mert én végig ezt mondom... HDD hiba, LUKS adatvesztés, ZFS meg resilver és kész, illetve ha pont rámegy, elvileg még auto-healing is, de nyilván resilverezem, ha épp úgy jön ki, hogy meglátom. (HD Sentinelre néztem rá, 1 bad volt 2 hete vagy 3-4 napig, 100/99, aztán visszajött 100/100-ra. Na mondom mi ez ? Resilver, checksum hiba, javítva. Megköszöntük neki, vállvonás. Csak egy LUKS-ot közbeékelve -integrity kapcsoló nélkül (dm-integrity), mivel a ZFS pont erre való, akartam megtudni, vajon mi lenne, ha.
Akkor lényegében értve vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- OTP Bank topic
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest