Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Frawly #29925 üzenetére
Van rajta Wine én úgy tudom, de azért nem teljesen bug mentes. A wiki szerint is van, de ott még 2.1-es Wine-t írnak 2013-ból. [link] Gondolom azóta nem frissítették a wikit. Ettől függetlenül asztalinak nem sokan ajánlják, inkább szervernek való OS. Driverek terén azt mondják, hogy vagy stabilan működik, és sosincs vele bajod, vagy annyira megrogyik már az elején, hogy esélyed sincs. Majd még írok róla, én hajlandó vagyok rászánni az időt, és nem akkora probléma, ha valami nem megy out of the box, ha némi kereséssel találok rá megoldást. Nem annyira komplikált ami most kell, hogy ne lehetne megoldani vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Airsoft
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest