Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
válasz
samujózsi #29528 üzenetére
Ezt a megoldást valahol olvastam én is, de sajna nincs Xwrapper.config fájl. Egyébként Raspbian fut rajta, ami egy minimálisan módosított Debian, abból is a legújabb, a Buster. Az alaptelepítésben egyébként Raspbian Lite verzió volt (ami nagyjából a Debian Netinst-nek felel meg), arra húztam fel az xserver-xorg + xinit + raspberrypi-ui-mods csomagokat a szükséges függőségeikkel együtt. A raspberrypi-ui-mods egyébként egy openbox alapú Pixel nevű minimal grafikus környezetet rak fel. De ez ebből a szempontból mindegy lenne, mivel ugyanolyan átlagos desktop linux. A monitor előtt ülve a startx a szokásos módon elindítja a grafikus asztali környezetet, na, én ugyanezt szeretném távolról ssh-n keresztül véghezvinni mindenféle forward nélkül. Csak fusson a lelkem a helyi gépen / monitoron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- OLED TV topic
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3538
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest