- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
samujózsi #29200 üzenetére
Igazatok van, egy működő kernel kimenetét csatoltam, de elfelejtettem a hibaüzenet elejét becsatolni. Íme:
Az 1.904...től érdekes:
BUG: kernel NULL pointer dereference, address: 0000000000000Azt a tty-os trükköt még nem próbáltam, amit írtál. A QEMU konzolját viszont néztem, nem látszik benne a kernelkimenet, csak az UEFI BIOS kimenete. De könnyen lehet, hogy ez az én hibám, mert a QEMU-nak még be kéne adagolni valami paramétert, hogy látszódjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem lesz Xiaomi 16
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest