- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zkoos7
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Van egy 3 lemezből álló raid 5-öm, behalt az ubuntu alatta (másik winyón van), feltettem egy új ubuntu servert, de nem vagyok biztos a dolgomban, hogy miként tudnám úgy újra összeállítani a tömböt, hogy az adataim biztonságban maradjanak. Nagyon régen hoztam létre, és nem is foglalkozok vele napi szinten.
Köszönöm szépen a válaszokat:
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Háztartási gépek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest