- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átbaszások
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zkoos7
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Van egy 3 lemezből álló raid 5-öm, behalt az ubuntu alatta (másik winyón van), feltettem egy új ubuntu servert, de nem vagyok biztos a dolgomban, hogy miként tudnám úgy újra összeállítani a tömböt, hogy az adataim biztonságban maradjanak. Nagyon régen hoztam létre, és nem is foglalkozok vele napi szinten.
Köszönöm szépen a válaszokat:
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- Bionic Bay teszt
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Borderlands 4
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- BestBuy topik
- Tesla topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Update 09.11. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest