- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Ja hát én is úgy vagyok, mint a víz, a legkisebb ellenállás felé indulok el.
VPN-ről elkezdtem olvasni ezt: [link] de néhány sor után kifordult a szemem. Gondolom aki foglalkozásszerűen üzemeltet, annak az ilyesmi jól jön meg még érdekes is, de nekem erre nincs energiám. Jobb szeretnék valami gyors tutorialt, amit végignyomok, aztán viszlát. De ilyesmit egyáltalán nem találni a témában. Tuti erre is rá fog menni egy hetem. Nálam ez a Linux-os életérzés.
Azért néha csalódom is kellemesen. Ma pl felfedeztem, hogy az SSH-ban van olyan, hogy config fájl. Szóval most a kilóméter hosszú SSH parancsot sikerült két szóba sűrítenem. RTFM szokták volt mondani, de csak a nagyon kétségbeesettek teszik meg. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Synology NAS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bioshock 2 Special Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
VPN-ről elkezdtem olvasni ezt:
Azért néha csalódom is kellemesen. Ma pl felfedeztem, hogy az SSH-ban van olyan, hogy config fájl. Szóval most a kilóméter hosszú SSH parancsot sikerült két szóba sűrítenem. RTFM szokták volt mondani, de csak a nagyon kétségbeesettek teszik meg.