- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Ahogy utánaolvastam, szoftveres GPU emulációra szolgál az LLVM pipe és a softpipe.
A softpipe-ról nem találtam infót, de az LLVM-et a Phoronix letesztelte
http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=ubuntu_1404_llvmpipe&num=1Ez siralmas. Ott, ahol a hardveres GPU 100+ fps-t tol le, ott az LLVM csak 0-5 fps-t tud, ami nekem hihetetlen. Jó, a GPU célhardver, míg a CPU általános eszköz, de én egy mai procitól elvárnám, hogy szoftveres renderingben kitoljon azért egy 25-30 fps-t egyszerűbb 3D-s alkalmazásoknál. Állítólag a softpipe még annyit sem tud, mint az LLVM.
Szóval megint zsákutca, de legalább most már rájöttem, hogy Ubuntu 14.04 alatt sincs gyorsítás, azért írt Gallium LLVM pipe-ot a rendszerinformáció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged