Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Hali,
olyat szeretnék tenni windows-n, amit linuxon már 20x megoldottam volna ennyi idő alatt. Lényegében egy Conky féle felületet akarok a windows desktopra, annyi kiegészítéssel, hogy távoli LINUX szervert tudjak vele Agent és minden egyéb nélkül monitorozni.Lényegében azt szeretném, hogy X számú szerver terheltségét kiírja nekem és lássam, ha felszökik a load anélkül, hogy Puttyn megnyitogatom a Sessiont.
Valami ötlet? Létezik olyan tool, ami ezt megteszi nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Már több mint 40 millió példányt adtak el a Hogwarts Legacy-ből
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- World of Tanks - MMO
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- LEGO klub
- További aktív témák...
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest