- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Ha már a Puppy Linux szóba került lenne egy kissé off kérdésem ezzel kapcsolatban, mivel Puppys fórumot nem találtam. Lényeg adott egy K6-III+-os (Asus P5A-B-vel) retro/nosztalgia masina 40GB-os winyóval magyar Win 95OSR2.1-el, két (rendszer+adatok) FAT32 partícióval, meg hagytam néhány gigát parlagon Linuxnak rajta. Nos az 4.3.1-es magyar Pupi tök gyorsan fut rajta, flash nélkül még netezni is lehet vele, viszont a telepítője nem látja a partíciókat, csatolni sem lehet őket, csak az egész újraparticionálását ajánlja fel, de kipróbáltam egy teszt vinyóval is és nem képes semmilyen partíciót létrehozni, de amúgy sem lenne szempont mert dual bootba kéne a winnel. Kipróbáltam 5.x-es Pupi Warykat is, de ezek egyrészt nem magyarok, másrészt érezhetően lassabbak a 4-es verziónál (főleg a böngészés), viszont látják a partíciókat (és létrehozni is lehet vele), telepíteni is lehet a win mellé grubbal, de a 4-es gyors magyar verzió sokkal jobb lenne rá, ha látná a partíciókat. Linuxban nem vagyok túl jártas, úgyhogy van vkinek vmi 5lete, az jól jönne.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robotporszívók
- iPhone topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest