- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Ha már a Puppy Linux szóba került lenne egy kissé off kérdésem ezzel kapcsolatban, mivel Puppys fórumot nem találtam. Lényeg adott egy K6-III+-os (Asus P5A-B-vel) retro/nosztalgia masina 40GB-os winyóval magyar Win 95OSR2.1-el, két (rendszer+adatok) FAT32 partícióval, meg hagytam néhány gigát parlagon Linuxnak rajta. Nos az 4.3.1-es magyar Pupi tök gyorsan fut rajta, flash nélkül még netezni is lehet vele, viszont a telepítője nem látja a partíciókat, csatolni sem lehet őket, csak az egész újraparticionálását ajánlja fel, de kipróbáltam egy teszt vinyóval is és nem képes semmilyen partíciót létrehozni, de amúgy sem lenne szempont mert dual bootba kéne a winnel. Kipróbáltam 5.x-es Pupi Warykat is, de ezek egyrészt nem magyarok, másrészt érezhetően lassabbak a 4-es verziónál (főleg a böngészés), viszont látják a partíciókat (és létrehozni is lehet vele), telepíteni is lehet a win mellé grubbal, de a 4-es gyors magyar verzió sokkal jobb lenne rá, ha látná a partíciókat. Linuxban nem vagyok túl jártas, úgyhogy van vkinek vmi 5lete, az jól jönne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest