Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fenyő

őstag

Ha már a Puppy Linux szóba került lenne egy kissé off kérdésem ezzel kapcsolatban, mivel Puppys fórumot nem találtam. Lényeg adott egy K6-III+-os (Asus P5A-B-vel) retro/nosztalgia masina 40GB-os winyóval magyar Win 95OSR2.1-el, két (rendszer+adatok) FAT32 partícióval, meg hagytam néhány gigát parlagon Linuxnak rajta. Nos az 4.3.1-es magyar Pupi tök gyorsan fut rajta, flash nélkül még netezni is lehet vele, viszont a telepítője nem látja a partíciókat, csatolni sem lehet őket, csak az egész újraparticionálását ajánlja fel, de kipróbáltam egy teszt vinyóval is és nem képes semmilyen partíciót létrehozni, de amúgy sem lenne szempont mert dual bootba kéne a winnel. Kipróbáltam 5.x-es Pupi Warykat is, de ezek egyrészt nem magyarok, másrészt érezhetően lassabbak a 4-es verziónál (főleg a böngészés), viszont látják a partíciókat (és létrehozni is lehet vele), telepíteni is lehet a win mellé grubbal, de a 4-es gyors magyar verzió sokkal jobb lenne rá, ha látná a partíciókat. Linuxban nem vagyok túl jártas, úgyhogy van vkinek vmi 5lete, az jól jönne.

Új hozzászólás Aktív témák