- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
Siriusb #15248 üzenetére
most épp ül csöndben a sötét irodában
amúgy meg semmit. az égegyadta világon semmit.
a CUPS-ban az látszik, hogy "Processing", amíg meg nem unom, és nem nyomok neki egy megszakítást
hálózati nyomtatásra, lokális nyomtatásra de még a tesztoldalra is csak ennyit reagál, hardverszinten, egy nyekkenés, annyi se.itt az error_log, de sajnos nulla releváns információval rendelkezik, legalábbis én semmit nem találtam benne.
ezért nem szeretem a CUPS-t: jó Apple-s felfogás szerint a júzernek nem kell tudnia semmiről. akkor se ő a rendszergazda...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- eBay
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Opel topik
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest